Despre noi

OHtel.ro - lux si confort

Membra a grupului de firme Scala, compania noastra a intrat in piata de profil incepand cu anul 2008 incercand sa aduca tot ce este mai bun din experienta membrilor sai precum si garantia unor servicii deosebite.

Compania beneficiaza de o prezenta multinationala, investeste continuu in dezvoltarea retelei sale de vanzari retail si corporate si se preocupa de diversificarea gamei de servicii in acord cu nevoile consumatorilor sai.

Principiile de baza ale societatii sunt axate pe realizarea de servicii de calitate la nivelul celor mai mici detalii, pe răspunderea promptă faţă de cerinţele clientilor, asumarea angajamentelor ferme precum şi imbunatatirea permanenta a calităţii serviciilor oferite.

Printre clientii nostri se numara firme de renume cu activitate multinationala dar si din numeroase alte domenii de activitate. Aceasta dezvoltare a fost posibila datorita modalitatii, strategiei de lucru adoptate dar si a procedurii de comanda mult eficientizata.

Avand la dispozitie un sistem de management competitiv, bazat pe implicarea intregii echipe, raspundem cu succes exigentelor ridicate ale clientilor nostrii si onoram angajamentele asumate intr-o maniera eficienta, transparenta si flexibila.

Politica companiei se axează pe concentrarea pe activităţile declarate, dezvoltarea acestora în spiritul îmbunătăţirii continue, dezvoltarea unui mod de lucru care să ducă la întâmpinarea cerinţelor clienţilor noştri.

RespectIntegritateResponsabilitateExcelenta

Valorile companiei noastre sunt:

  • Respect fata de clienti;
  • Integritate - ne comportam cu onestitate si cautam sa atingem standardele profesionale si etice cele mai inalte;
  • Responsabilitate - construim relatii credibile si responsabile cu clientii si furnizorii nostri astfel incat sa raspundem cerintelor si nevoilor acestora;
  • Excelenta - urmarim in mod constant performanta si calitatea prin educatie si dezvoltare profesionala permanenta, satisfacerea clientului, inovatie, lucru in echipa.