Cum platesc?

Plata cu numerar la momentul inchirierii

Plata se poate efectua cu bani cash (numerar) la momentul inchirierii. Personalul nostru este insarcinat in a va incasa suma de bani aferenta inchirierii solicitate si eliberarea documentelor fiscale corespunzatoare legislatiei in vigoare.

Plata prin transfer bancar - ordin de plata la banca

Pentru rezervarile pe care ai ales să le plătesti prin transfer bancar, confirmarea rezervarii de inchiriere se va face doar după confirmarea creditării contului societății noastre cu suma transferată.

Serviciile furnizate de site-ul OHtel.ro sunt asigurate de:
SCALA RISK CONSULTING S.R.L.
Sediul central legal: Cluj Napoca, Str. Decebal nr. 69;
Înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul: J12/1471/2008;
Cod Unic de Înregistrare Fiscală: 23632600;
Banca: BANCA COMERCIALA ROMANA S.A.;
BANK CODE: RNCB;
Cont IBAN RON: RO14RNCB0106138517420001;
SWIFT CODE: RNCBROBUXXX.

Confirmarea plății o puteți face trimițând copia ordinului de plată prin email: office@ohtel.ro.

Plata cu card de debit/credit VISA, VISA Electron, MasterCard si Maestro

Procesarea plăților online prin card este făcută de Netopia - MobilPay iar emiterea confirmarii de inchiriere și expedierea ei prin email se vor face numai după ce se confirma efectuarea plății de catre procesatorul cardurilor. In mod uzual, confirmarea platilor se face in 4-5 minute de la ultimul pas efectuat de catre client online.

Cardurile acceptate la plata online sunt cele emise sub siglele VISA, VISA Electron, MasterCard și Maestro. Pe site-ul Netopia – MobilPay – http://www.mobilpay.ro găsești lista cardurilor emise de bănci românești și informații privind acceptarea lor pe internet.
Dacă ai ales metoda de plată "Card credit/debit" este necesar să completezi un formular cu informațiile cardului tău. Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure, elaborat de aceste organizații, care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata nici o clipa pe serverele noastre sau pe serverele Netopia - MobilPay, aceste date fiind introduse direct in sistemele Visa si MasterCard.
In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.

Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran iti multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si iti ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le vei primi de asemenea si prin email.

POLITICA DE SECURITATE

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de Netopia - MobilPay.

Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – compania noastra si Netopia - MobilPay garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi https://www.mobilpay.ro/public/asistenta-clienti/ pentru mai multe informatii despre subiect.

Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre Netopia - MobilPay pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Netopia - MobilPay, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Pentru orice detalii suplimentare va rugam contactati-ne.